Leuke tips en ideeën voor het draden wegwerken van elektrische toestellen

draden wegwerken
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Laten we eerlijk zijn – loshangende bedrading is niet aantrekkelijk. Zou het niet beter zijn om manieren te vinden die draden wegwerken? Als je het moeilijk hebt met al die rondslingerende draden en technische dingen in je huis en je wilt de draden wegwerken zodat het er een beetje ordelijker uitziet, dan ben je op de juiste plek! Wij hebben de beste tips en inspiratie voor je samengesteld en ik hopen dat het helpt.

Oplossingen voor het draden wegwerken van kantoortoestellen

We hebben allemaal een soort behoefte aan technologie met betrekking tot papierwerk in huis. Misschien heb je een printer, scanner, papierversnipperaar, enz. Helaas komen al deze toestellen met draden. Bovendien zijn ze meestal vrij groot en lelijk om als decoratie te gebruiken – tenzij je het geluk hebt om een apart thuiskantoor te hebben. Een eerste oplossing kan zijn om de toestellen in een ladekast op te bergen. Dit is een van de beste manieren om printers en andere toestellen op te bergen. En je zou de laden ook kunnen gebruiken voor al je printercartridges, papier en andere schrijfwaren – in feite een verborgen kantoor dat volledig functioneel is! Of misschien heb je een papierversnipperaar en vind je het niet leuk om deze zomaar in het zicht te bewaren. Als gevolg daarvan heb je het toestel ongetwijfeld opgeslagen in een kast en haal je deze er pas uit als je een behoorlijke hoeveelheid papierwerk hebt om te versnipperen. Maar het idee om het in het zicht te bewaren – in een mand – is geniaal! De papierversnipperaar is altijd klaar voor gebruik, maar nog steeds uit het zicht. Het draden wegwerken hoeft dus niet.

Oplossingen om de elektrische bedrading weg te werken in de woonkamer

Gebruik een douchepaal voor het draden wegwerken van je flatscreen. Een snelle truc, maar zeer effectief omdat je nu nog weinig van de draden ziet. Er zijn ook zoveel ’technische’ dozen in huis – of het nu om een router gaat of andere dingen – ze zijn niet echt decoratief. Maar er verandert veel als je er het uitzicht van boeken aan geeft. Andere draden wegwerken kan door ze aan de achterkant van meubels te bevestigen. https://www.pinterest.com/pin/8866530502328441/

Oplossingen voor het draden wegwerken

Veiligheid gaat voor alles

Hoewel bovenstaande ideeën zeker het proberen waard zijn, moet je er altijd voor zorgen dat er voldoende lucht rond de draden/ elektriciteit circuleert om het veilig te houden. De warmte van elektra moet kunnen ontsnappen, wat heel belangrijk is om te onthouden bij het draden wegwerken!

Bron afbeeldingen: bobvila.com (pinterest),