Gordijnen trends voor sfeer in huis!

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Het verlangen om wat veranderingen in huis aan te brengen, ligt soms gewoon in het eenvoudig proces van het veranderen of aanpassen van je gordijnen. Moderne gordijnen trends hebben de mogelijkheid om nieuwe details en een nieuwe sfeer aan je huis toe te voegen. Goed uitgekozen gordijnen zullen het oog van iedereen die je kamer binnenkomt, behagen. Laten we eens kijken naar de verschillende gordijnen trends en welke optie er mogelijk bij je past!

Gordijnen trends in caféstijl zijn pas sinds kort te zien. Het is heel eenvoudig om de oorsprong ervan te bepalen. Het eerste gebruik van deze moderne gordijnen trend was in bistro’s en cafés. Ze dienden als een toevoeging voor het creëren van een huiselijke en vriendelijke sfeer die alle bistro’s hebben. Meestal hangen gordijnen trends in caféstijl uit het midden van de ramen. Hierdoor kan de kamer de zonnestralen binnen laten. Tegelijkertijd waren de klanten van de bistro’s veilig voor de blikken buiten. https://www.pinterest.com/pin/89227636336880432/

 

Gordijnen trends in caféstijl

Franse gordijnen ideeën

Dit is een meer luxueuze optie. Frans gordijnen trends hebben een consistentie van meerdere secties. Ze hebben allemaal uitgebreide plooien en bestaan uit een luchtig textiel, dat naar de vloer stroomt, waardoor het totaalbeeld er heel zacht uitziet. De materialen die gebruikt worden om een Frans gordijnontwerp te maken, zijn van de beste kwaliteit. Zo worden stoffen als satijn, moiré, dorpel, tule en vele anderen gebruikt. Vanwege de elegantie en chicheid van Franse gordijnen, zijn ruimere en grote kamers het beste geschikt voor dergelijke gordijnen trends.

Franse gordijnen ideeën

Portiere gordijnen en Japanse gordijnen

Portiere gordijnen zijn een van de klassieke opties, die nog steeds relevant zijn. Net als bij Romeinse gordijnideeën bestaan portiere gordijnen trends uit dichte stoffen en effen kleuren. Normaal hebben deze gordijnen trends een enorm volume. Daarom zijn grotere en ruimere kamers het best geschikt voor deze stijl. De Japanse gordijnen trends hebben over het algemeen een enorme invloed op de rest van de wereld. Veel ontwerpers worden sterk geïnspireerd door de Japanse oosterse motieven. Daarom zou onze lijst met moderne gordijnen trends niet compleet zijn geweest zonder deze specifieke stijl.

Portiere gordijnen en Japanse gordijnen

 

Bron afbeeldingen: lovelycraftyhome.com (pinterest), macys.com (pinterest), decor4all.com (pinterest)