Hardloop app voor effectief trainen

Hardloop app voor effectief trainen
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Rennen kan eenzaam zijn. En dat is precies de reden waarom sommigen er zo van genieten: je kunt alleen zijn met je gedachten en al je energie en aandacht richten op je individuele prestaties. Maar er kunnen momenten zijn waarop je ondersteuning nodig hebt van een hardloop app. Vooral wanneer je het moeilijk krijgt en je motivatie begint af te nemen. Een hardloop app helpt je door die moeilijke momenten heen. Hieronder vind je enkele om uit te kiezen:

Polar Flow als hardloop app

Polar Flow is een briljante hardloop app voor het opslaan en visualiseren van al je hardloopgegevens, maar het is nog beter te combineren met je andere favoriete hardloop-apps, vooral als je op zoek bent naar een hardlooppartner of ondersteuning of een boost in motivatie nodig hebt. Door je Polar Flow-account te verbinden met een of meerder hardloop-apps, kun je deel uitmaken van een grotere hardloopgemeenschap, uitdagingen aangaan met andere hardlopers, verschillende interpretaties van je gegevens zien, je vrienden toejuichen, inspiratie opdoen en nog zoveel meer.

Polar Flow als hardloop app

Runtastic

Runtastic helpt je jouw weg uit te stippelen naar gezondheid en fitness. Ondanks de naam die aan de harloop app gegeven werd, werkt Runtastic niet alleen voor hardlopen, maar voor al je sporten en kan het je ook ondersteunen bij gewichtsbeheersing. Met Runtastic kun je je voortgang vergelijken met anderen en realtime ondersteuning van je vrienden krijgen met Live Tracking. Via scoreborden kun je concurreren met je vrienden, jezelf jaarlijkse doelen stellen – en nog veel meer. Met de premium krijg je trainingsschema’s voor hardlopen, lichaamsgewichttraining en gewichtsverlies en meer gedetailleerde analyses. Bovendien heb je de mogelijkheid om sessies met de hardloop app op te nemen.

Runtastic

Endomondo

Met de hardloop app Endomondo kun je je vrienden uitdagen en krijg je training in goed gezelschap. Of neem deel aan een van de vele aanbevolen uitdagingen van de app. Met een uitdaging op afstand is het bijvoorbeeld motiverend om zelfs in minder optimale omstandigheden nog wat extra kilometers te maken. Endomondo geeft je prestaties onmiddellijk weer. Daarnaast kun je foto’s toevoegen aan je trainingssamenvattingen en deze natuurlijk delen op sociale media, en Endomondo-vrienden taggen in je trainingen. Vergeet ook geen peptalks naar je vrienden te sturen! Om je realtime hartslag op te nemen, heb je de premium-account nodig van de hardloop app.

Bronvermelding:  dribbble.com (pinterest), endurancely.com (pinterest)