Industriele badkamer voor luxueuze ontspanning!

bathroom
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Als je jouw badkamer renoveert en een onderscheidend ontwerp wilt, zou je een chic, industrieel geïnspireerd interieur moeten overwegen. Een industrieel ontwerp combineert over het algemeen een kleurenpalet van zwart, grijs en wit met metalen en houten accenten voor een stijlvol resultaat dat iedereen zal bewonderen. Misschien denk je dat een industriele badkamer koud oogt, maar dat is niet waar! Industriele badkamers zijn een enorme trend geworden in woningontwerp.

bathrooms

Hoe een industriele badkamer ontwerpen?

Je zou moeten beginnen met een vrijstaand bad, dat het middelpunt van je badkamer wordt. Kies in plaats van een standaard witte badkuip een unieke vorm met een witte binnenkant en een aantrekkelijke grijze of zwarte buitenkant met bronzen armaturen. Zo’n badkuip zal het uiterlijk van je industriele badkamer onmiddellijk boven de norm verheffen. Voor je douche wil je het beste van het beste. Kies een medium grijze, leistenen rand om de industriele badkamer look te benadrukken die je wilt. Combineer alles met een bronzen douchekop voor een verbluffend resultaat. Een vloer bedekt met teakhouten latten voegt een natuurlijke schoonheid toe aan je volledige industriele badkamer.

Hoe een industriele badkamer ontwerpen

Wat met de accenten?

Een zwart granieten kast met open planken vervaardigd uit degelijk hout zal een prachtige look creëren. Als lavabo kun je een slanke witte gootsteen kiezen of kiezen voor een unieke koekjeskleur. Extra bronzen accenten, zoals een handdoekstang en kapstok, passen perfect bij de bronzen douchekop en badarmaturen. Of je kunt deze artikelen zelfs in hout kiezen. Zowel brons als hout gaan goed samen met een industriele badkamer. Om te voorkomen dat de kleuren van de badkamer er te troebel uitzien, kies je voor eenvoudige witte vloeren zonder design of alleen zeer lichte nerven. Een industriele badkamer trekt ieders aandacht en als je voor een upgrade kiest, zal het renoveren van je oude badkamer naar een industriele badkamer heel wat waarde toevoegen aan je huis.

Wat met de accenten

bronvermelding: pinterest ( 33decor.com, robert-dcosta.tumblr.com, accentbathrooms.com)