3 leuke dingen om te doen met je vriendin

picknick
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Heb je geen inspiratie voor leuke dingen om met je vriendin te doen? Kijk verder dan de typische etentjes en filmuitjes en denk buiten de doos om je meisje te verrassen en haar te laten glimlachen. Het loont absoluut om de tijd te nemen om je innerlijke romantiek te verwennen. Bovendien zal het haar waarschijnlijk ook inspireren om haar van haar meest flirterige kant te laten zien. Hier zijn enkele coole ideeën die je kunt gebruiken om een leuke tijd te beleven met je vriendin. Ga door, wees het leuke vriendje dat je altijd al wilde zijn!

Bereid haar iets lekkers

Heel wat mannen denken dat grote romantische gebaren het enige is dat telt om hun vriendin te bekoren. Hoewel deze gebaren een groot verschil kunnen maken als je het juist aanpakt, zijn het eerder de eenvoudige en kleine dingen die je vriendin het meest zullen aanspreken. Je kunt bijvoorbeeld iets voor haar koken. Op die manier toon je niet alleen je kookvaardigheden, maar ook dat je weet wat ze lekker vindt. Of het nu gaat om het klaarmaken van een ontbijt, lunch, avondmaal of gewoon om heerlijke koekjes te bakken, het feit dat je je tijd spendeert in de keuken, zal haar het gevoel geven dat je graag voor haar zorgt. Uiteraard kunnen jullie dit ook samen doen om het nog leuker te maken!

Bereid haar iets lekkers

Verras haar met een picknick

Vrouwen houden ervan om verrast te worden. Bij mooi weer kun je van de gelegenheid gebruik maken om samen te genieten van een gezellige en ontspannende picknick in de natuur. Breng haar naar jullie favoriete plek waar jullie kunnen genieten van elkaar en heerlijk eten. Geen inspiratie? Zorg voor belegde mini sandwiches, verse aardbeien met gesmolten donkere chocolade, een flesje cava en vergeet ook niet om wat romantische muziek mee te brengen!

Verras haar met een picknick

Ga terug naar het begin van jullie relatie en organiseer opnieuw een eerste date

Als jullie al een tijdje samen zijn, is het heel spannend om opnieuw een eerste date te organiseren. Vraag haar mee uit eten of begin de avond eerst met een leuke film in de bioscoop. Een andere mogelijkheid is om haar mee te nemen voor een daguitstap naar een plek waar jullie nog niet samen geweest zijn. Wat je ook doet, zorg ervoor dat jullie samen nieuwe leuke herinneringen kunnen maken!

bronvermelding: pinterest( theeverydayhostess.com)