Top 10 vakantielanden te bezoeken in 2020

Holiday
 • Twitter
 • Facebook
 • Google+

Ben je je volgende vakantie al aan het plannen? Wordt het een plek die je al hebt bezocht (en waar je je hart hebt verloren) of wordt het een compleet nieuwe bestemming? Onze nummer 1 is Australië. Het land Down Under heeft zoveel diversiteit dat je er alles kunt vinden om je vakantie onvergetelijk te maken. In Australië word je echt rotverwend, maar als deze reis boven je budget ligt en geen inspiratie hebt om een andere bestemming te kiezen, dan is hier onze top 10 vakantielanden.

Onze top 10 vakantielanden

 1. Filippijnen
 2. Vietnam
 3. Indonesië
 4. Turkije
 5. Oostenrijk
 6. Zuid-Afrika
 7. Griekenland
 8. Jordanië
 9. Spanje
 10.  Australie
top 10 vakantielanden

Ga Buiten je comfortzone

Als je op zoek bent naar een iets buiten de gebaande padenvakantie, overweeg dan Jordanië. Aan onze top 10 vakantielanden hebben we Jordanië toegevoegd omdat het een van de veiligste landen in het Midden-Oosten is en de thuisbasis van de ongelooflijke verloren stad Petra. Breng een bezoek aan het laagste punt op aarde en dobber in de Dode Zee en ervaar vervolgens het grimmige landschap van de Wadi Rum-woestijn. Overweeg ook om te gaan parachutespringen over boven de woestijn of verblijf in een bedoeïenenkamp. Ook Turkije staat al jaren op de lijst van top 10 vakantielanden. Dus als je deze parel nog moet bezoeken, laat dit dan het jaar zijn! Istanbul heeft genoeg dingen om je bezig te houden – de Blauwe Moskee, de Hagia Sophia, de Grote Bazaar en een cruise over de Bosporus. Zorg er ook voor dat je de eigenzinnige grotwoningen van Cappadocië bezoekt en overweeg ook het ballonvaren over het surrealistische landschap.

Ga Buiten je comfortzone

Geniet van zon, zee en parelwitte stranden

De Filipijnen, een archipel van ongeveer 7.000 eilanden, is een leuke bestemming. Hier vind je perfecte stranden, geweldige vergezichten en een warme gastvrijheid van de lokale bevolking. Ga eilandhoppen om verborgen stranden te ontdekken, te snorkelen tussen kleurrijke koralen en een paar avontuurlijke sporten uit te proberen. Of ga naar de bekende rijstterrassen van Banaue en dompel jezelf onder in het langzame, pastorale leven van de Filipijnen. En als je Vietnam verkiest, vergeet dan niet naar de Ho Chi Minh-stad te gaan vanwege de koloniale architectuur, de voortreffelijke keuken en de cafécultuur.

Geniet van zon, zee en parelwitte stranden

bronvermelding: pinterest ( flickr.com,  divergenttravelers.com, wellsbaum.blog)