De leukste en meest inspirerende woonwinkels in Noord Holland

shopping street
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

Eenvoud, creativiteit en gevoel voor humor doordringen het karakter van vele Nederlandse ontwerpers. Als je een woonwinkel in Noord Holland zoekt, dan is het nu gemakkelijker dan ooit om leuke ontwerpen in huis te brengen. Heel wat woonwinkels in Noord Holland hebben alle huishoudelijke artikelen en accessoires die je nodig hebt. Zelfs de meest veeleisende verzamelaar vindt ongetwijfeld iets in de woonwinkels die we hebben verzameld.

MADE: betaalbare woonwinkel in Noord Holland

De eerste woonwinkel in Noord Holland die onze aandacht trok is MADE. In deze woonwinkel in Noord Holland vind je hoogwaardige originele ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Dit is schijnbaar het eenvoudige ethos achter MADE, waardoor je je afvraagt waarom niemand er eerder aan dacht. De flagship store op het Rokin in Amsterdam nodigt je uit om je ogen te richten op alle mooie stukken die je mee naar huis zou kunnen nemen (je bent gewaarschuwd!). MADE is voorstander van een tijdloze esthetiek boven ultra-trendy meubels, zodat je nieuwe schatten de komende jaren favoriet blijven – denk aan kasten uit het midden van de eeuw, fluwelen stoelen en koperen vloerlampen. In deze woonwinkel in Noord Holland kun je ook online investeren in het Talent Lab, een crowdfunding-initiatief dat opkomende ontwerpers ondersteunt.

betaalbare woonwnikel

Home Stock in Haarlem

Als je op zoek bent naar een bank, een kunstwerk of een decoratief beeld waar je uitgenodigde gasten voor je etentje jaloers op zullen zijn, ben je hier aan het juiste adres. Home Stock begon als een pop-up store in Haarlem en groeide snel uit tot een uitgebreide woonwinkel in Noord Holland die gespecialiseerd is in meubels en huishoudelijke artikelen. Home Stock heeft een speels eclecticisme, perfect voor diegenen die aangetrokken zijn tot patronen, textuur, kleur en eigenzinnige details.

Home Stock in Haarlem

Atelier 8

Wat zo bijzonder is aan deze woonwinkel in Noord Holland is dat de voortreffelijke hout-, leer- en andere meubelproducten in de toonzaal van Atelier 8 zijn ontworpen en handgemaakt in de eigen werkplaats van de winkel. Het is de perfecte plek om op zoek te gaan naar prachtige en unieke geschenken en meubels die persoonlijkheid in je huis brengen. Naast de thuiscollectie heeft Atelier 8 ook premium keukengerei, verlichting en stoffering in voorraad en komt er regelmatig nieuwe voorraad binnen. Andere leuke woonwinkels in Noord Holland zijn:

  • The Frozen Fountain
  • Hay Amsterdam
  • Raw Materials
  • DPRTMNT
  • Blom & Blom

bronvermelding: pinterest( stekmagazine.nl, inrichting-huis.com)